Om mig

Från fine dining till stora event

Jag startade Stärnerz Gastro 2022, men då enbart som en sidosyssla. 2023 valde jag att gå hela vägen och enbart ägna mig åt företaget och utveckla det vidare. 

Min vision är att skräddarsy och skapa en unik gäst och matupplevelse, där jag alltid strävar efter att leverera en produkt i absoluta toppklass varje gång. Älskar utmaningar och vara en problemlösare där gästen alltid är i fokus. Jag trivs och drivs av att få laga mat till allt från hemmamiddag för 4 personer till ett kundevent för 500 personer. Jag älskar all slags mat så länge den är god (förutom ravioli på burk). Är just själva matlagningen och bra råvaror och de oändliga sätten att tillreda dom på som inspirerar mig mest.

Och inte att glömma, jag älskar att laga mat!

CV och erfarenheter

Krögare och delägare, Tvinky Göteborg

2018-2023, drev och arbetade på Tvinky på Andra långgatan tillsammans med 3 andra delägare.

Göteborg

Fiskekrogen & Swedish Taste
På Fiskekrogen, precis som Grand, har jag återvänt till och haft rollen som souschef. Arbetade åren 2005-2008 samt 2009-2010.
Swedish Taste arbetade jag också som Souschef mellan 2010-2011. 

Stockholm

AG & Rolfs Kök
Under 4 år, 2011-2015 arbetade jag som kock under Johan Jureskog och Klas Ljungquist.
Jag startade på AG för att sedan vidareutveckla mig på Rolfs Kök innan flytten tillbaka till västkusten.

Pontus Brunnsgatan

Under 2008-2009 fick jag kliva in i Stockholms krogvärld och arbetade då som kock åt Pontus Frithiof´s restaurang Pontus Brunnsgatan.

Jukkasjärvi 

Under en period 2008 fick jag chansen att arbeta som kock för Fjellborg sleddog kennel.
Ett äventyr utöver det vanliga där jag fick lära mig att köra snöskoter och även laga middagar till allt från kungar, oligarker och shejker.

Marstrand

Grand Hotel Marstrand & Societetshuset
Här började jag som ung kock och sommarjobbade flera somrar.
Jag kom tillbaka till Grand 2015 och blev då kökschef fram till 2021.
Parallellt kökschef för Societetshuset 2015 – 2019 där mestadels av jobbet bestod av stora tillställningar såsom baler, bröllop mm. 

Praktik i England och Italien 

Början av min karriär gjorde jag praktik utomlands i England och Italien