Erbjudande & tjänster

Personlig Matupplevelse / Privat Kock

Vi erbjuder skräddarsydda matupplevelser där vi samarbetar med gästerna för att skapa en meny som passar deras smakpreferenser och önskemål. Det kan vara en privat middag hemma hos dig eller en matlagningskurs där du får chansen att fördjupa sina kunskaper inom matlagning på ett avspänt sätt. 

Catering & Event

Personlig catering för stora och små sällskap, fokus ligger som tidigare på råvarorna och kvalité, där Stärnerz Gastro alltid sätter sin personliga prägel på maten. Det mesta förbereds i förväg som sedan avslutas och läggs upp på plats. Planerar du ett större event där det krävs uppfinningsförmåga och flexibilitet och även kontakter inom servering är vi helt rätt person för utmaningen.

Matlagningskurser och Workshops

Vill du och kollegorna lära er mer om exempelvis ostron, hantering och tillagning av fisk eller de vassaste tipsen för grillning? Vi erbjuder workshops samt även i kombination med matlagningskurser där du eller vi tillsammans tar fram ett passande koncept för en lyckad eftermiddag eller kväll. Gärna med något gott i glaset till.

Konsultation

Behöver din krog eller verksamhet inom hotell och restaurang en kreativ utveckling? Stärnerz Gastro kan bla hjälpa till med menyutveckling, nytänkande matkoncept, kreativa lösningar för nöjda och återkommande gäster.